پرداخت اپلیکیشن فی

پرداخت اپلیکیشن فی عنوان این مقاله است و قصد بر آن است تا در این مورد به صورت مبسوط صحبت شود. همه کسانی که قصد تحصیل در خارج از کشور را دارند، میدانند که منظور از اپلیکیشن فی چیست و چرا و چگونه بایستی پرداخت شود.

خوب است بدانید که هزینه‌های اپلای برای هر دانشگاه، متناسب با مقطع تحصیلی و رشته تحصیلی متقاضی متفاوت است. در این مورد هم میتوانید از سایت دانشگاههای مد نظر خود راهنمایی دریافت کنید و هم از خدمات موسساتی مانند موسسه پرداخت 724 کمک گرفته تا با دریافت جزییات بیشتر بهترین تصمیم را اتخاذ کنید. این مقاله هم بر همین محور است و تا پایان همراه آن باشید.

پرداخت اپلیکیشن فی

 به منظور دریافت مشاوره و ثبت سفارش پرداخت های ارزی خود با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

کارشناسان ما 7 روز هفته و بصورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستند.

اپلیکیشن فی چیست و چرا پرداخت آن الزامی است؟

در پاسخ به این سوال که اپلیکیشن فی چیست باید گفت که اپلیکیشن فی هزینه‌ای است که جهت نهایی شدن درخواست پذیرش متقاضیان تحصیل در خارج از کشور، از آنها دریافت می‌شود. شاید بتوان اینگونه گفت که این هزینه در واقع کارمزد بررسی مدارک فرد متقاضی است و به نوعی فیلتری محسوب می‌شود که دانشگاه اطمینان حاصل کند مدارک ارسالی بیهوده ارسال نشده و یا مدارک جعلی نیستند.

به این ترتیب متقاضیان در دسته افرادی نیستند که تیری در تاریکی انداخته و مدارک را ارسال کرده باشند و یا کسانی نیستند که به شکل آزمایشی مدارک را برای دانشگاه ارسال کنند. دانشگاه هم می‌داند بررسی مدارک متقاضیان کاری بیهوده نبوده و وقت کارشناسان هدر نمی‌رود. بنابراین از جهت گفته شده، پرداخت این هزینه الزامی است و تا این مبلغ واریز نشود، مدارک فرد مورد بررسی قرار نخواهند گرفت.

نحوه پرداخت اپلیکیشن فی دانشگاه

پس از ارسال مدارک و مشخص شدن مبلغ اپلیکیشن فی، باید به فکر پرداخت آن باشید. نحوه پرداخت application fee هم مانند میزان آن از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر متفاوت است. از جمله این که برخی از دانشگاه‌ها از متقاضی می‌خواهند رسید پرداخت را برای آنها فکس کند و یا در قالب یک فایل اسکن‌شده این کار انجام گیرد. برخی از دانشگاه‌ها هم درگاه آنلاین برای پرداخت این هزینه از طرف متقاضی در نظر می‌گیرند. دانشگاه‌هایی هم هستند که حواله پرداختی را از متقاضی می‌پذیرند.

در هر جای جهان که مانند ایران مشکل تحریم‌های اقتصادی و بانکی برقرار نباشد، داوطلب به راحتی می‌تواند آن را پرداخت کند. یعنی فرد با داشتن حساب بانکی در بانک‌های بین‌المللی جهانی قادر به انجام این پرداخت ارزی خواهد بود. کار پرداخت هزینه application fee از طریق شیوه‌های زیر می‌تواند انجام پذیرد:

  • پرداخت هزینه اپلیکیشن فی با کارت‌های اعتباری از جمله با استفاده از کردیت کارت، ویزا کارت، مستر کارت و سایر انواع دبیت کارت‌ها
  • پرداخت هزینه application fee با استفاده از پی پال
  • پرداخت هزینه اپلای با استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک و آنلاین
  • پرداخت هزینه‌های اپلای با استفاده از درگاه‌هایی چون: Western Union، Flywire، Global Payments، Stripe و TransferWise.
  • پرداخت هزنیه اپلیکیشن فی به صورت حواله بانکی

گفتنی است که متقاضیان ایرانی می‌توانند از طریق برخی از موسسات واسطه چون موسسه پرداخت 724 این کار را به انجام برسانند چرا که امکان استفاده مستقیم از خدمات پرداخت ارزی برای ایرانیان وجود ندارد. با استفاده از خدمات این موسسه برای کارمزد پرداخت اپلیکیشن فی هم جای نگرانی نیست چرا که با هزینه مناسب این کار برای مشتریان انجام می‌گیرد.

بهترین سایت پرداخت اپلیکیشن فی؛ Pardakht724

اگر با سوالاتی مانند کارمزد پرداخت اپلیکیشن فی چقدر است و یا پرداخت اپلیکیشن فی با کمترین کارمزد چگونه امکان‌پذیر است، مواجه هستید بایستی بهترین سایت پرداخت اپلیکیشن فی را پیدا کرده و برای پرداخت اقدام کنید. یکی از این سایت‌ها، سایت پرداخت 724 است.

از طریق خدمات موسسه پرداخت 724 می‌توانید با کارمزد مناسب در کمترین زمان ممکن هر گونه پرداخت بین‌المللی از جمله نحوه پرداخت application fee را به آسانی انجام دهید. از جمله اگر قصد مهاجرت تحصیلی دارید و می‌خواهید بهترین کشور برای مهاجرت تحصیلی انتخاب کنید، می‌توانید از همان ابتدا تا زمان پرداخت همگام با مشاوره‌ها و خدمات موسسه پرداخت 724 پیش بروید و کارها را بر اساس آسان‌ترین روال جلو ببرید.

بهترین سایت پرداخت اپلیکیشن فی

چه عواملی بر مبلغ اپلیکیشن فی دانشگاه تاثیر گذارند؟

تا کنون متوجه شده‌اید که منظور از هزینه اپلیکیشن فی چیست و در ادامه لازم است بدانید که آیا هزینه‌های اپلای در همه دانشگاه یکسان است یا خیر؟

در مورد پاسخ سوال بالا باید بدانید که این مبلغ در دانشگاه‌های مختلف، دارای تفاوت است. در مورد علت این تفاوت نرخ هم باید گفت که کشور مقصد تحصیل در این امر بسیار اثرگذار است. یعنی کشوری که دانشگاه در آن قرار دارد. در حقیقت هزینه اپلای کردن از یک کشور به کشور دیگر در نوسان است.

به  عنوان مثال، کسانی که قصد تحصیل در کانادا را دارند باید بدانند که این هزینه در دانشگاه‌های کشور کانادا بیشتر از دانشگاه‌های ایتالیا است و به این ترتیب تحصیل در ایتالیا ارزان‌تر از کانادا است.

فاکتور اثرگذار دیگر مقطع تحصیلی است که فرد قصد ادامه تحصیل در آن را دارد. طبیعتاً این نرخ برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری بیشتر از مقطع کارشناسی است. البته نباید در این مورد از تفاوت رشته‌های تحصیلی غافل شد.

رشته‌های تحصیلی مختلف از نظر مبلغ اپلیکیشن فی دارای اختلافات فاحشی هستند. از جمله رشته‌هایی چون MBA هزینه بیشتری را از فرد متقاضی به عنوان اپلیکیشن فی درخواست می‌کنند. گفتنی است که نوع برنامه تحصیلی هم بر این هزینه تاثیر بسزایی دارد. به عنوان مثال این مبلغ برای برنامه‌های تحصیلی Part-time بسیار کمتر از برنامه‌های تحصیلی است که به شکل Full-time طراحی شده‌اند.

بحث مهم دیگر که بر میزان این هزینه تاثیر دارد، آن است که متقاضی دانشجوی بین‌المللی محسوب می‌شود و یا ساکن آن کشور است. در این مورد دانشجویان بین‌المللی موظف به پرداخت مبلغ بیشتری هستند.  

به این ترتیب چهار عامل بر مبلغ اپلیکیشن فی دانشگاه اثرگذار هستند و بر این اساس نمی‌توان یک نرخ ثابت را برای همه دانشگاه‌ها در کشورهای مختلف ذکر کرد.

چرا پرداخت724

پرداخت اپلیکیشن فی از ایران

پرداخت هزینه Application Fee دانشگاه‌های مختلف

همانطور که اشاره شد، نحوه پرداخت اپلیکیشن فی در دانشگاه‌های مختلف دارای شیوه‌های مختلف است. برخی درگاه آنلاین استفاده می‌کنند، برخی حواله بانکی می‌پذیرند و برخی هم از طریق فکس رسید را دریافت می‌کنند.

اما کسانی که قصد مهاجرت تحصیلی دارند باید اطلاعات کاملی در مورد این هزینه در دانشگاه‌های مختلف داشته باشند و سپس برای اطلاع از شیوه‌های پرداخت اقدام کنند. در ادامه این مقاله به مبلغ این هزینه در کشورهای محتلف اشاره شده است.

هزینه اپلیکیشن فی در دانشگاه‌های کشور کانادا

در مورد هزینه و پرداخت application fee کانادا باید بدانید که چنانچه قصد تحصیل در کانادا را داشته باشید، باید چیزی در حدود 90 تا 200 دلار کانادا را پرداخت کنید. یعنی این هزینه در دانشگاه‌های کانادا بر اساس مقطع تحصیلی و رشته تحصیلی دارای نوسان است.

گفتنی است که مهاجرت به کانادا به قصد تحصیل و تلاش برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا، دارای آمار بالایی است چرا که دانشگاه‌ها و مراکز علمی این کشور از کیفیت آموزشی بالایی برخوردار هستند و مدراک صادره از آنها هم دارای اعتبار جهانی است.

هزینه اپلیکیشن فی در دانشگاه‌های کشور آمریکا

کسانی که قصد مهاجرت به آمریکا را دارند و می‌خواهند ویزای تحصیلی آمریکا را دریافت کنند، حتماً باید در مورد دانشگاه‌های آمریکا اطلاعات دقیق در دست داشته باشند. از جمله این اطلاعات هزینه‌های اپلای است. برای تحصیل در آمریکا باید دانست که دانشگاه‌های این کشور چیزی بین 15 تا 100 دلار به عنوان اپلیکیشن فی از متقاضیان خود دریافت می‌کنند که این میزان بسته به رشته تحصیلی و مقطع تحصیلی در دانشگاه‌های مختلف آمریکا در نوسان است.

گفتنی است که دلیل موفقیت روزافزون دانشگاه‌های این کشور آن است که نهادها و شرکت‌های غیردولتی و افراد نیکوکار از نظام آموززش عالی آمریکا حمایت کرده و بدین طریق، بستر موفقیت‌های علمی در این کشور به خوبی فراهم شده است.

هزینه یونی اسیست در دانشگاه‌های کشور آلمان

چنانچه قصد مهاجرت به آلمان را داشته و هدف‌تان هم تحصیل در آلمان است باید قبل از دریافت ویزای تحصیلی آلمان در مورد برخی از اصطلاحات در این کشور اطلاعات لازم را داشته باشید. از جمله درباره یونی اسیست باید بدانید که موسسه‌ای است که با کمک آن می‌توان به شکل همزمان برای تعداد زیادی از دانشگاه‌های آلمان درخواست پذیرش ارسال کرد.

در حقیقت یونی اسیست نقش واسطه بین متقاضی و دانشگاه را دارد که با ایفای این نقش، متقاضیان به شکل منظم‌تر و یا سهولت بیشتر فرایند اپلای را پیش می‌برند.

این موسسه در سال 2003 با همکاری 42 دانشگاه و موسسه آموزش عالی در آلمان تاسیس شده است. متقاضیان می‌توانند مدارک خود را از طریق سایت uni assist بارگذاری کرده و با پرداخت هزینه‌هایی مانند هزینه اپلیکیشن فی، فرایند پذیرش در دانشگاه‌های مختلف برای آنها انجام می‌شود. از جمله خدمات این موسسه معادل‌سازی معدل متقاضی بر اساس سیستم نمره‌دهی آلمان نیز هست.

گفتنی است که مدارک متقاضی یک بار بر روی این سایت بارگذاری شده و اما پرداخت اپلیکیشن فی بر اساس دانشگاه‌های مختلف متفاوت بوده و به صورت جداگانه انجام می‌گیرد. در اینجا فقط نمی‌توانید برای یک دانشگاه در چندین رشته آن درخواست به ثبت برسانید اما ارسال درخواست برای دانشگاه‌های مختلف با ممانعتی مواجه نیست.

برای پرداخت هزینه‌های این موسسه برای ارائه خدماتشان می‌توان دفترچه راهنمای یونی اسیست را مطالعه کرد و پس از آموزش چگونگی نحوه ثبت نام در یونی اسیست و همچنین پس از آموزش چگونگی نحوه ارسال مدارک به یونی اسیست نسبت به انجام سایر مراحل از جمله پرداخت اپلیکیشن فی دانشگاه‌ اقدام کرد.

هزینه اپلیکیشن فی در دانشگاه‌های کشور ایتالیا

نحوه پرداخت اپلیکیشن فی برای متقاضیان تحصیل در ایتالیا یک سوال اساسی است.

این هزینه را در دانشگاه‌های ایتالیا می‌توان از طریق انواع کارت‌های اعتباری به انجام رساند. از جمله استفاده از مستر کارت و ویزا کارت است. همچنین از طریق پرداخت ارزی پی پال هم می‌توان اپلیکیشن فی را پرداخت کرد. روش‌های دیگر هم برای انجام این امر وجود دارد که البته اکثر این شیوه‌ها برای کاربران ایرانی به دلیل شرایط تحریم قابل استفاده نبوده اما می‌توان به سایت پرداخت 724 به نشانی pardakht724.com مراجعه کرده و از طریق خدمات این موسسه هر گونه پرداخت ارزی برای تحصیل در ایتالیا را به سهولت به انجام رساند.

بررسی تفاوت اپلیکیشن فی و ادمیشن فی دانشگاه

کسانی که قصد مهاجرت به خارج از کشور را داشته و می‌خواهند در خارج از کشور ادامه تحصیل دهند، کاملاً بر این امر واقف هستند که برای اپلای کردن در دانشگاه‌های کشورهای مختلف باید هزینه‌ای به نام هزینه اپلیکیشن فی پرداخت کنند که این هزینه برای بررسی مدارک و پاسخ به ایمیل‌های متقاضیان و اموری از این دست از آنها دریافت می‌شود.

اما هزینه‌ای دیگر به نام ادمشن فی Admission Fee هم از متقاضی دریافت می‌شود. این هزینه در ابتدای پروسه تحصیلی دریافت می‌شود. پس به صورت ساده باید گفت که فرق اپلیکیشن فی با ادمیشن فی در آن است که، اپلیکیشن فی را با ارسال مدارک تحصیلی می‌بایست پرداخت کرد و الزما به معنای پذیرش نیست اما ادمیشن فی پس از اخذ پذیرش از دانشجو دریافت می‌شود.

نکات مهم پرداخت اپلیکیشن فی

نکاتی که در رابطه با پرداخت Application Fee دانشگاه لازم است بدانید

تا کنون در مورد نحوه پرداخت application fee صحبت شده اما باز هم نکاتی در این مورد وجود دارد که باید به آنها دقت لازم را داشت که در ادامه مطرح شده‌اند:

  • مبلغ پرداختی اپلیکیشن فی معمولاً پوشش دهنده 2 تا 3 رشته تحصیلی در یک دانشگاه است. پس می‌توان با پرداخت آن دو تا سه رشته را انتخاب کرد. اگر بیشتر از 3 رشته مد نظر شما باشد، می‌بایست برای هر رشته اضافه مبلغ بیشتری را واریز کنید. برای اطلاع از جزییات این امر می‌توان به سایت دانشگاه‌های مد نظر مراجعه کرده و جزییات را مطلع شد.
  • پرداخت اپلیکیشن فی دانشگاه‌ها در برخی از موسسات و مراکز آموزشی اجباری نیست؛ این دانشگاه‌ها با نام دانشگاه‌های بدون اپلیکیشن فی شناخته شده‌اند. منظور آن است که دانشگاه‌ها کار بررسی مدارک ارسالی متقاضیان را به صورت رایگان انجام می‌دهند.
  • برای پرداخت هزینه اپلای از طرف هر دانشگاه حداکثر زمانی مشخص می‌شود. اگر پس از تاریخ مشخص‌شده هزینه واریز شود کار بررسی مدارک متقاضی انجام نمی‌گیرد.
  • هزینه اپلیکیشن فی قایل استرداد نیست.
  • برای اطلاع از مبلغ دقیق اپلیکیشن فی حتماً به وب سایت دانشگاه مد نظر مراجعه کنید تا مبلغ صحیح را مطلع شده و آن را پرداخت کنید.
  • قبل از این که هزینه اپلیکیشن فی را پرداخت کنید از صحت مدارک ارسالی خود مطمئن شوید چرا که با پرداخت اپلیکیشن فی گاها حتی امکان ویرایش را هم نخواهید داشت. پس هر گونه نقص مدارک را پیش از پرداخت این هزینه برطرف کنید.
  • پرداخت application fee دانشگاه‌ها هم به صورت آنلاین و هم به صورت آفلاین امکان‌پذیر است. منظور از روش آفلاین آن است که ارسال هزینه از طریق حواله بانکی صورت می‌گیرد و در نهایت رسید را برای دانشگاه فکس می‌کنید. در مورد این روش‌ها باید از دانشگاه کسب اطلاع کرده و اطلاعات حساب را جهت واریز از آنها دریافت کنید.

آیا راهی برای پرداخت نکردن Application Fee وجود دارد؟

در زمینه بحث از پرداخت اپلیکیشن فی باید گفت که یک روش برای معافیت از پرداخت این هزینه وجود دارد که به آن ویو کردن اپلیکیشن فی application fee waiver گفته می‌شود که منظور از آن: عدم توانایی پرداخت اپلیکیشن فی و کارمزد بررسی مدارک برای دانشگاه است.

این روش یکی شیوه‌های مرسوم برای پرداخت نکردن هزینه بررسی مدارک و یا اپلیکیشن فی است. برای استفاده از این روش باید یک ایمیل برای بخش پذیرش دانشگاه Graduate Admission ارسال کنید و در آن در مورد علت عدم توانایی پرداخت خود صحبت کنید. می‌توانید نمونه ایمیل ویو اپلیکیشن فی را در سطح اینترنت مشاهده کنید.

فقط دقت کنید که ارسال این ایمیل را به روزهای پایانی ثبت نام موکول نکنید چرا که ممکن است به موقع توسط بخش پذیرش دیده نشود و به این ترتیب درخواست عملاً با پاسخ رد مواجه می‌شود. حداقل دو ماه پیش از ددلاین دانشگاه برای این کار اقدام کنید چرا که امکان دارد رد و بدل شدن ایمیل بین شما و دانشگاه به طول انجامد. همچنین دقت کنید که ممکن است دانشگاه ظرفیت محدودی را برای این امر در نظر گرفته باشد و پیش از تکمیل این ظرفیت شما کار خود را به انجام برسانید.

نکات مهم در رابطه با ویو اپلیکیشن فی

برای کاهش هزینه اپلیکیشن فی و یا معافیت از آن مرسوم‌ترین راه، وی اپلیکشین فی است که پیش‌تر به شکل مفصل در مورد آن صحبت شد. اما الان باید یکسری نکات هم در این راستا ذکر شود تا اقدامات شما منتج به نتیجه شوند:

  • ایمیل را با محتوای رسمی بنویسید، دلیل قانع‌کننده‌ای را برای عدم توانایی خود بیان کنید.
  • از ارسال ایمیل به استاد یا هر بخشی از دانشگاه به غیر از بخش پذیرش خودداری کنید.
  • به طور معمول در دانشگاه‌های آمریکا و کانادا احتمال ویو اپلیکیشن بیشتر از دانشگاه‌های اروپا است. اما صرفاً به این امر توجه نداشته باشید چرا که هزینه زندگی و تحصیل در این کشورها را هم بایستی در نظر داشته باشید تا در طول دوران تحصیل با مشکل مواجه نشوید.
پرداخت هزینه اپلیکیشن فی

معرفی دانشگاه‌های بدون اپلیکیشن فی

تا کنون درباره اپلیکیشن فی صحبت کردیم و در مورد این چگونه اغلب دانشگاه‌های خارجی برای بررسی مدارک ارسالی متقاضیان مبلغی را تحت عنوان اپلیکیشن فی از آنها دریافت می‌کنند. در مورد ویو کردن اپلیکیشن فی هم صحبت کردیم که منظور از آن معافیت از پرداخت هزینه application fee است که البته تحت شرایطی خاص این اتفاق می‌افتد.

معرفی دانشگاه‌های بدون اپلیکیشن فی در کشور آمریکا

در برخی از دانشگاه‌های امریکا هم کار بررسی مدارک متقاضیان تحصیل در خارج از کشور بدون دریافت هزینه اپلیکیشن فی انجام می‌گیرد که در ادامه لیست این دانشگاه‌ها آمده است:
نام دانشگاه
دانشگاه دنیسون Denison University دانشگاه کرایتون Creighton University
دانشگاه جنوب غربی Southwestern University دانشگاه دیپاو DePauw University
دانشگاه لارنس Lawrence University دانشگاه سنت توماس University of St. Thomas
موسسه فناوری ایلینوی Illinois Institute of Technology دانشگاه وسلین اوهایو Ohio Wesleyan University
سیوانی: دانشگاه جنوب Sewanee: The University Of The South دانشگاه سنت لوئیس Saint Louis University
دانشگاه اوهایو وسلیان Ohio Wesleyan University دانشگاه تولین Tulane University
دانشگاه دیتون University of Dayton دانشگاه ایلینوی وسلیان Illinois Wesleyan University
دانشگاه بیلر Baylor University دانشگاه فنی میشیگان Michigan Technological University

معرفی دانشگاه‌های بدون اپلیکیشن فی در کشور کانادا

در کشور کانادا دانشگاه‌هایی وجود دارند که بدون پرداخت هزینه از سوی متقاضی فرایند بررسی مدارک را به انجام می‌رسانند که در ادامه لیست‌شان آمده است:
نام دانشگاه
Royal Roads University University of British Columbia
Quest International University Fairleigh Dickinson University
Mount Allison University University of New Brunswick
Centennial College University of Alberta
University of Victoria Redeemer University
University of Winnipeg Canadian Virtual University
Tyndale University Booth University College
پرداخت application fee

معرفی دانشگاه‌های بدون اپلیکیشن فی در کشور ایتالیا

ایتالیا به داشتن دانشگاه‌های ارزان در جهان شهرت دارد. در این کشور هم دانشگاه‌هایی هستند که حتی برای بررسی مدارک هم هزینه اپلیکیشن فی را دریافت نمی‌کنند که در ادامه می‌توانید لیست آنها را مشاهده کنید:
نام دانشگاه
دانشگاه جنوا University of Genoa دانشگاه مسینا University of Messina
دانشگاه برشیا University of Brescia دانشگاه کامرینو University of Camerino
دانشگاه پارما University of Parma دانشگاه ساپینزا University of Sapienza
دانشگاه برگامو University of Bergamo دانشگاه پالرمو University of Palermo
دانشگاه پیزا University of Pisa دانشگاه ماکراتا University of Macerata
دانشگاه فلورانس University of Florence دانشگاه کالیاری University of Cagliari
دانشگاه اینسوربیا University of Insurbia دانشگاه مودنا University of Modena
دانشگاه تریسته University of Trieste دانشگاه ورونا University of Verona
دانشگاه کالابریا University of Calabria دانشگاه اودینه University of Udine
دانشگاه سالنتو University of Salento دانشگاه سالرنو University of Salerno

سوالات متداول

بله هر دانشگاهی بنا به شرایط خاص خود، ددلاین خاصی را تعیین کرده و متقاضی موظف است تا در حداکثر زمان تعیین‌شده، این هزینه را به حساب دانشگاه واریز کند.

پروسه بررسی مدارک تحصیلی در یونی اسیست پس از بارگذاری مدارک و پرداخت هزینه یونی اسیست، چیزی در حدود 4 تا 6 هفته به طول می‌انجامد.

 

استفاده از خدمات موسسه پرداخت 724 ساده‌ترین شیوه برای متقاضیان ایرانی است. با مراجعه به سایت این موسسه و ایجاد حساب کاربری می‌توانید سفارشات خود از جمله پرداخت اپلیکیشن فی دانشگاه‌ها را به ثبت رساند و در کمترین زمان ممکن آنها را تحویل بگیرد.

 

هم‌اکنون درخواست خود را برای پرداخت در سایت‌های خارجی ثبت کنید!

در کمترین زمان ممکن کارشناسان ما پرداخت بین المللی شما را انجام می دهند!

همین الان تماس بگیر ثبت درخواست

ثبت نام در پرداخت724 در کمتر از ۵ دقیقه

دیگر خدمات ما